• Juventus
 • Manchester City
 • Liverpool
 • Tottenham Hotspurs
 • AC Milan
 • Inter Milan
 • Chelsea
 • Arsenal
 • BVB Borussia Dortmund
 • Manchester United
 • Paris Saint Germain Psg
 • Real Madrid
 • Bayern Munich
 • FC Barcelona

Headlines

Vi sier alle at den nye sesongen, det nye været, Adidas vil bruke en unik todelt struktur av beina til et par ben. Det må være veldig kult når det passer til billige fotballdrakter. Mange spillere kutter korte klubbuniformer for å bære sine favoritt sokker. Nå har Adidas levert en ny todelt uavhengig sokk for deres sokker, som helt forandret sokkesystemet for å hindre at spillerne slår av sokkene. Tror du dette par sokker med en Manchester United drakt 2018 vil se bra ut? ..
Read More
Før den første kampen i Premier League i den nye sesongen, annonserte Nike og Tottenham Hotspur Club i fellesskap lagets nye, andre billige fotballdrakter i 2018-19 sesongene. Det nye designet skaper inspirasjon fra de klassiske elementene i klubbens fortid. Detaljer viser en sterk følelse av lokal stolthet. Den nye Tottenham Hotspurs drakt 2018 presenteres i et moderne, asymmetrisk mørkt mønster med geometriske linjer. Titt på tvers viser jerseyfronten også luftfotoet av Haringey-..
Read More
Barcelona annonserte kapteinen til den nye sesongen gjennom den offisielle nettsiden. Messi ble den første kapteinen uten spenning. Så hvis du liker ham så bare kjøp en Barcelona drakt 2018 for å støtte ham, Busquets, Pique og Roberto var henholdsvis andre, tredje og fjerde kapteiner. Messi tok over kapteinens armbånd av Barcelona fra Iniesta. Iniesta ble med i J-League-laget Kobe seierskip denne sommeren. Før Iniesta var kapteinen til Barcelona Puyol og Ha. Xavier. Vi håper ogs..
Read More
Rushford fikk en nr. 10 billige fotballdrakter fra Manchester United, og han vil spille Manchester United den 10. for første gang mot Bayern München på søndag. Interessant, dette er andre gang Rushford har mottatt et nummer fra Mourinho. Den 20 år gamle Rushford var nr. 39 under Van Gaal, og da i 2016 ga Mourinho ham nr. 19. Ibrahimovic arvet Rooney nr. 10 Real Madrid drakt 2017/18 et år før overføringen til Los Angeles Galaxy. Før det hadde Rooney den 10. i 10 år. Manch..
Read More
Et fotografi av Neymar billige fotballdrakter viser et spesielt design av Nike's skrifttype til den store Paris-jerseyen. Denne skrifttypen har mange fine detaljer. Paris Saint Germain 2018-19 sesongen borte Paris Saint Germain drakt 2017/18 har de samme skrifttyper og jerseys som den parisiske ros av byen Paris. Basert på standard Ligue 1-skrifttrykk, skrives fonten som ble brukt av Paris Saint-Germain på vesken til Eiffeltårnet på kartet. Hva synes du om spesialdesignede skrifte..
Read More
Etter å ha vunnet sin sjuende Serie A-tittel, utgav Juventus en spesiell billige fotballdrakter for å feire 2017-18 Serie A-mesterskapet. Dette bildet viser Juventus 17-18 Serie A T-skjorte Juventus '2018 Serie A Champion Juventus drakt 2017/18 er svart totalt, med ordene "MY7H (min syvende)" på brystet og skiltene til Juventus og Adidas. Baksiden av denne Adidas Juventus Serie A kostyme er svart. Så liker du denne t-skjorten?   ..
Read More
I dag lanserte Arsenal Club den nye tredje billige fotballdrakter i 2018-19 sesongene. La oss ta en titt. Utformingen av den tredje jerseyen gir hyllest til klassikerne, og gjenskaper den berømte WM-formasjonen oppfunnet av Arsenallegenden Herbert Chapman på 1930-tallet. "W" representerer den offensive delen av WM-formasjonen, ekko "M" -grafikken på klubbens veske. Så liker du denne Arsenal drakt 2017/18, fansens jubel og lidenskap for lagets skål er den beste motivasjonen for kl..
Read More
Liverpools Sadio Mane vil bytte til nr. 10 billige fotballdrakter i årene 2018-2019. Han pleide å ha på seg Liverpools 19-tommers trøye. Sommeren 2016 ble Mane signert av klubben fra Southampton og fikk nummer 19-jerseyen. Liverpools nr. 10 Liverpool drakt 2018 ble forlatt av Philip Coutinho da han flyttet til Barcelo i januar. I Premier League-epoken passerte John Barnes, Joe Cole, Louis Garcia, Michael Owen og Ann Drey Voronin gjennom Liverpools 10. runde. ..
Read More
Hvis du er en Bayern fan, så er dette din billige fotballdrakter neste sesong. Det var trolig på et tidspunkt tidlig i mars at tittelen ble reist. Ja, Bayern er tilbake. Adidas er bortskjorten for Bayerns nye sesong. Bayern Munich drakt 2018 som matcher "Grå-grønn" farge, med lilla trykk, en elegant knapp krage. Adidas insisterer på deres street fashion hotspots, noe som gir mer stil og raffinert utseende til jerseyen. Mint er også bra, ikke sant? Mint er alltid bra. ..
Read More
Med det franske laget som vinner 2018 VM-trøyen, lanserte Nike også et nytt hjem Frankrike VM drakt 2018 med to mesterskapsstjerner for Frankrike, som for øyeblikket er tilgjengelig i begrensede utgaver på Nike's offisielle nettside og Nike-butikker i Paris og Moskva. I denne VM-finalen ble to lag iført Nike VM drakt 2018 dukket opp på retten. Åpenbart har Nike blitt den største vinneren i denne fotballfesten i sommer. Av de 32 lagene som deltok i konkurransen valgte 10 lag Nike j..
Read More
Etter at C Ronaldo bestemte seg for å bli med i Juventus, ble den første dagen av salg av den 7. b billige fotballdrakter til Zebra Legion utgitt: 520 000 stykker! Ifølge statistikken ble 500.000 stykker solgt gjennom nettbutikker og 20.000 Juventus drakt 2017/18 ble solgt gjennom offline klubber. Dette er den forferdelige virksomheten trafikken brakt av superstjerner! Noen fans har sagt at spillet ennå ikke har blitt sparket, Juve har allerede kommet tilbake til boka ... Ronaldo-..
Read More
Etter at C Ronaldo bestemte seg for å bli med i Juventus, ble den første dagen av salg av den 7. b billige fotballdrakter til Zebra Legion utgitt: 520 000 stykker! Ifølge statistikken ble 500.000 stykker solgt gjennom nettbutikker og 20.000 Juventus drakt 2017/18 ble solgt gjennom offline klubber. Dette er den forferdelige virksomheten trafikken brakt av superstjerner! Noen fans har sagt at spillet ennå ikke har blitt sparket, Juve har allerede kommet tilbake til boka ... Ronaldo-..
Read More
2018 Russland VM er nesten over. Hvorfor så VM ofte spillere fra to lags bytte billige fotballdrakter, men nå ser de sjelden dem utveksling? Spillere som bytter jerseys er generelt av samme størrelsesorden eller er mer kjent. Spillere som bytter jerseys, er ikke de du vil endre med hvem du vil endre. Faktisk er det relaterte regler for å bytte jerseys. Det vil si at spillerne som utveksler VM drakt 2018 har samme generelle styrke og rykte, eller forholdet mellom dem er bedre. Nå er s..
Read More
Alle slags tegn indikerer at Ronaldo vil forlate Real Madrid de siste dagene, så hva tror Real Madrid-fans? Spanias "Marca" har bevisst besøkt den offisielle Real Madrid-butikken i Madrid, vil lytte til ideene til Real Madrid-fans, men også sjekke om de aktuelle nyhetene har påvirket salget av Ronaldo drakt. I en og en halv time undersøkelsesperioden var Ramos jersey den beste selgeren av den offisielle butikken i Real Madrid, og solgte totalt syv stykker. Iscos jersey solgte nest be..
Read More
2018 VM-prediksjon - 05/07/2018
Med utgivelsen av kvartfinalen i VM, gis mange fans hvem dette årets mester vil være. Hvilket land vil 2018 VM-mester være? Uansett hva du bare kjøper en VM drakt 2018, og se de spennende spillene. Blant de 2018 russiske verdensmesterskapene, er England en relativt lav nøkkel. Brasil og Frankrike har blitt populære mål for å vinne. England er en sterk konkurrent for 2018 Russland VM. Er du enig? Vi håper de kan bære deres England VM drakt 2018 og har en utmerket ytelse. Tysk..
Read More
Hvis du ser på spillet nøye nok, har du kanskje lagt merke til at VM drakt 2018 tall og fonter bak den argentinske jerseyen ser annerledes ut enn de som brukes av andre landslagsporter som er sponset av Tyskland, Belgia og Adidas. Den første er høyden på det engelske alfabetet av spillerens navn. Vi la merke til at skrifttypen til navnet på Argentina VM drakt 2018 skulle være slankere, og tallet under navnet er det samme, som om det var langstrakt. Samlet sett er skriftene og t..
Read More
2018 VM-gruppespillet var over, og alle de 16 lagresultatene kom ut. Så skynd deg å kjøpe en VM drakt 2018 for å støtte dem. De siste vinnende oddsene viser at det brasilianske laget i gruppespillet har blitt rangert først i topplasseringen, og de 16 beste i det relativt svakere landet i Mexico har en bedre sjanse til å vinne. Hvis du går inn i topp 8, vil Brasil møte vinderen mellom Belgia og Japan. Så jeg håper de kan bære deres Brasil VM drakt 2018 og vinne spillene. De..
Read More
Ajax Club lanserte offisielt sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2018-19 årstidene. Klubbens signaturrøde og hvite trøyer er presentert i en klassisk retrostil. Det røde området introduserer detaljer som ikke kan ignoreres. Den delikate tekstur er en moderne tolkning av det klassiske nederlandske laget jersey mønsteret av Adidas '1988 European Championship. De kjente Ajax-fansen har returnert til designet av AFC Ajax drakt 2018 krage og mansjetter. I tillegg er de hvite shorts ..
Read More
Da spillet begynte på mindre enn en time, bestemte FIFA å la både Iran og Spania ha på seg sin VM drakt 2018 for å konkurrere. Iran og Spania erstattet vesken til å delta i konkurransen fordi "de kan ikke ha likheter i fargen" Irans hjemmekjole for VM er litt rød med hvit, noe som ligner Spanias røde hjem Spania VM drakt 2018. FIFA har imidlertid tvunget begge sidene til å bytte til vesker på grunn av lignende farger. Derfor ble begge parter tvunget til å erstatte det a..
Read More
Gardin av VM i Russland har blitt åpnet, og VM drakt 2018 armbånd i denne turneringen har også offisielt oppdaget. De nåværende VM-deltakende lagene vil skrive ut på ermene til de nye armbåndene som FIFA har laget for dette arrangementet. Verdensmesterskapet vedtar fortsatt en toarmet utstillingsdesign, der den rette Brasil VM drakt 2018 armen er merket med hendelseslogoen, og det grønne armbåndet med ordet "Living Football" på høyre arm er det offisielle temaet til denne verde..
Read More
Med åpningen av VM nærmere og nærmere, i tillegg til å begynne å se på analysen og spillerne i hvert lag, er alle VM drakt 2018 også i fokus for mange folks oppmerksomhet. I år, ifølge British Telegraph article World Cup 2018 kits: rangert - Alle vurderinger inkludert England, Nigeria og Tyskland. La oss ta en titt på årets jersey, hva er spesielt, eller hvilken lags jersey å samle? Nr. 1 Colombia Hjem: Den nye Colombia VM drakt 2018 er inspirert av det colombianske lagets..
Read More
I midten av mai 2018 hevdet Nigeria Football Association at Nike hadde mottatt ordrer for 3 millioner Nigerian VM drakt 2018, en utrolig figur. Ved 1. juni 2018, på dagen da jerseyen begynte å selge, ble Nikes offisielle nettsted og uavhengige forhandlere utsolgt innen få minutter. Har Nike solgt ca 3 millioner nigerianske jerseys på mindre enn en dag? Nigeria Football Association sa på deres nettside at Nike møtte i Amsterdam og Nike europeiske hovedkvarter: "Kontrakten som ble sig..
Read More
Det verdensberømte sportsmerket PUMA offisielt utgitt Arsenal Football Clubs nye, billige fotballdrakter i 2018/19 sesongen. Vifterens ønske om seier, uendelige skrik og lidenskap for lagets skål er den beste motivkraften for klubbens fremgang. Det er Arsenals puls og hjelper de fire sidene av spillet. Pulsen på Arsenals nye vesterjersey finnes i jerseyens evoKNIT-ytelse. De utsøkte designene på brystet og ermene hylder klassikerne, som gjengir den berømte WM-formasjonen oppfunnet ..
Read More
Den irske nasjonale fotballaget vil ha en VM drakt 2018 med et regnbuejersey nummer i det vennlige mot USA. Til støtte for LGBT-bevegelsen vil Irland bruke regnbuefarger i stedet for tradisjonell hvit bak jerseyen. Det irske fotballforvaltningsorganet uttalte at dette trekket viste deres støtte til LGBT-bevegelsen og er en del av UEFAs "Likebevegelse". Så hva er din mening om denne Iran VM drakt 2018? "LGBT" er det engelske akroniet for lesbiske, homofile, biseksuelle og transgende..
Read More
Etter å ha vunnet de historiske tre påfølgende mesterskapet, lanserte Real Madrid umiddelbart en minnesserie med billige fotballdrakter for å feire 13. Champions League. Den hvite mesterens kjole ble merket med et stort antall "13" på forsiden, og Adidas og Real Madras logo viste seg på brystet i blågrønn. Også trykt er "1ste gang 3 på rad" og "Kyiv". Endelig er det noen klubberes eget utstyr, for eksempel Real Madrid drakt 2017/18, skjerf og målvakt trøyer. ..
Read More
Selv om Nigeria ikke er et populært lag for å vinne VM, forhindrer dette ikke salg av Nigerias nye VM drakt 2018. Siden begynnelsen av utgivelsen har det vært mye oppmerksomhet. Den sterke gatestilen og den nigerianske fotballkulturen er perfekt kombinert. Den nigerianske nasjonalgruppen VM-jerseyen som opprinnelig ble notert 29. mai, har blitt booket mer enn 3 millioner sett før salget! Hva er spesielt med denne jerseyen? Nigeria VM drakt 2018 ble utgitt i februar i år og debute..
Read More
Som VM ble nærmet, lanserte Sky Sports en meningsmåling for å velge din favoritt VM drakt 2018. For tiden har det nigerianske lagets grønne skjorte midlertidig tatt ledelsen. 1, Nigeria (38,8k) 2. Tyskland (20.8k) 3, Australia (16,8k) 4, England (15.8k) 5, Sveits (14k) 6, Belgia (14k) 7, Frankrike (14k) 8, Brasil (13.8k) 9, Colombia (13.4k) 10, Kroatia (13k) For tiden er Nigeria VM drakt 2018 avstemning fortsatt pågår. Fans kan stemme på Sky ..
Read More
Spanias Atletico Madrid Football Club-team lanserte 2018/19 sesonghjemmet billige fotballdrakter, den nye fotballjerseyen viser styrken til denne spanske hovedstadens fortsatte suksess - lidenskap, lojalitet og konstante endringer i kjerneverdiene. Lidenskapen til Atletico Madrid fans er verdensberømt. Dette er nøkkelfaktoren bak klubbens fantastiske prestasjoner de siste årene. Samholdet mellom lag og fans er klart gjenspeilet i utformingen av den nye Atletico Madrid drakt 2018, som e..
Read More
Verdenscupen i 2018 starter snart, så kjøper du allerede en VM drakt 2018 for å støtte ditt favorittlag? Nylig bekreftet Englands lagkonsert Sogsgate på pressekonferansen at Tottenham fremover Harry Kane vil tjene som kaptein i England i VM i Russland i sommer. Den 24 år gamle Kane har hatt sin England VM drakt 2018 spilt 23 ganger på vegne av England og scoret 12 mål. Han tjente en gang som kaptein i England i forsamlingene. I de to siste oppvarmings-kampene var Englands feltkapt..
Read More
Barcelona utgav offisielt sin hjemdrakt for den nye sesongen i dag. Coutinho presenterte den nye billige fotballdrakter som en representant for Barcelona. Ifølge Barcelonas offisielle representerer utformingen av denne nye fotballtrøyen de 10 administrative divisjonene i Barcelona. Barcelonas hjemmedrakt i den nye sesongen fortsetter fortsatt lagets tradisjonelle røde og blå Barcelona drakt 2017/18 design, men denne gangen er lagets skjorte mer intensiv enn før. Lagets shorts bruker ..
Read More
I dag er mindre enn 30 dager borte fra åpningen av VM i Russland! Er den billige fotballdrakter klar? Jeg lurer på om fotballfans er heldige nok til å kunne gå til scenen for å se spillet. Når det gjelder hva du bedt om å se på scenen? Det er selvfølgelig russisk skjønnhet ~ For å ønske velkommen World Cup, lanserte vår nettside også en salgsfremmende begivenhet. Alle VM drakt 2018 vil være gratis. Jo mer du kjøper, desto flere rabatter har du, og fansen vil handle raskt! ..
Read More
Nylig utgav Barcelona Club en spesiell Barcelona drakt 2017/18 som tappede ikonisk nummer 8 på trøyen til et symbol ∞, noe som betyr "ubegrenset." Dette er et farvel til denne legendariske figuren som har endret spansk fotball. Denne helgen vil være en spennende helg. Alle vil være knyttet til Barcelona. Iniesta skal spille den siste kampen for klubben på Camp Nou på søndag, da Barcelona vil møte Royals hjemme. Når det gjelder denne spesielle utgaven jersey, har den allered..
Read More
Paris Saint-Germain nylig utgitt 2018-19 sesong ny hjem jersey. Den nye billige fotballdrakter en er vist i rød og blå elsket av fansen. Hjemmedyrene er parret med blå shorts og sokker, og sokkene er foret med røde striper belagt med hvite grenser for å sikre at klubbens tradisjonelle tre farger vises fra topp til tå. Paris Saint-Germain-fans er blant de mest fanatiske fansen i Europa. Denne kraftige funksjonen tillater oss å gjøre nye endringer i den tradisjonelle Paris Saint..
Read More
FIFA kunngjorde den siste verdensrangeringen, med Tyskland og Brasil gjenværende de to toppene og Belgia inn i topp tre. Liker du dem da? Skynd deg å kjøpe en VM drakt 2018 for å støtte dem. Etter slutten av den siste runden av internasjonal konkurranse har rankingen av topp ti gjennomgått noen endringer. Belgia har gått opp to steder til tredje plass, mens den opprinnelige tredje og fjerde plass i Portugal og Argentina har alle falt ett sted. Laget endret seg ikke. Uansett hva vi ..
Read More
Den nye Borussia Dortmund 2018/19 sesonghjemmet billige fotballdrakter fortsetter "Bumblebee" ikonisk gult utseende. Forsiden av jerseyen legger til pregede mørke linjer for å reflektere designtemaet til "The Pulse of Dortmund" og viser den spesielle forbindelsen mellom fansen og klubben. . Den nye skjorten har en enkel og moderne gul V-hals, noe som gjør den nye Hornet helt nye, jevnere, jevnere. Den nye Borussia Dortmund drakt 2018 har en svart raglanhylse som fremhever skuldrene..
Read More
Ifølge dataene utgitt av Sberbank finansielle dataoperasjonsplattformen til den russiske føderale sparebanken, er verdensmesterskapet i 2018 med International Football Association-logoen veldig populær blant forbrukerne. billige fotballdrakter er den mest populære. Salgsvolumet i april i år var fem ganger det i november 2017. Forbrukerne kjøper ofte VM drakt 2018 på 800 rubler, kopper på 350 rubler, fotball på 2.300 rubler og sokker på 140 rubler, og fans fra Moskva, Sochi og Je..
Read More
Den viktigste sportsbegivenheten i 2018 må si fotball VM, så en VM drakt 2018 er viktig for oss, i 2014 Brasil VM; 3,2 milliarder publikum så på spillet gjennom ulike kanaler. Årets VM i Russland har ubegrenset potensial. Et bredt publikum har gitt enormt kommersielt potensial til sporten og har drevet salg av en rekke perifere produkter. Er du klar for de nasjonale flaggene, Island VM drakt 2018 skjerf, bannere, nasjonale klistremerker, etc. i 32 land? Blant ulike temaprodukter ..
Read More
Siden PUMA har erstattet Adidas som den nye partneren til AC Milan Football Club, ser folk frem til hva PUMA har designet for det første billige fotballdrakter som ble lansert for AC Milan. Nylig AC Milan 2018/19 sesong hjemme jersey eksponering. Dommer fra de eksponerte jerseys, PUMAs nye hjemjersey designet for AC Milan fortsetter den klassiske røde og svarte skjorteformen til klubben. En klassisk svart poloskjorte gjør jerseyen mer vakker. Ermene er svarte og legger til et rødt bå..
Read More
Nylig lanserte det nederlandske landslaget nytt hjem og vekk billige fotballdrakter. Nederland har skapt mye rikdom for verdensfotball. På landslagets kampdag er det imponerende oransje havet laget av fanatiske tilhenger blitt et dynamisk symbol på verdensfotballen. Til tross for å beklage fraværet av viktige internasjonale konkurranser i sommer, er "Orange Army Corps" fortsatt stolt av sin unike posisjon i fotballens historie. Det nederlandske lagets kostymer i 2018 var basert p..
Read More
Avstanden fra verdensmesterskapet i Russland i 2018 kommer nærmere, og flere lagers hjemme og bort VM drakt 2018 er blitt utstedt. Men etter min mening kan den mest klassiske jerseyen fortsatt være jerseyen til verdensmesterskapet i 1998. VM i 1998 kan beskrives som starlight. Zidane, Rivaldo, Ronaldo, Kruivet, Battie og andre spillere samlet seg for å bidra til en verdensklasse av høy kvalitet. I tillegg til stjernene fortjener jerseys av 98 VM 32-laget også spesiell oppmerksomh..
Read More
Selv om 2017-18 sesongene ikke er over ennå, har Liverpool tatt ledelsen i lanseringen av 2018-19 billige fotballdrakter. La oss nå se frem til det. Den nye fotballdrakten fortsetter sesongens kritisk anerkjente retro styling og fortsetter å bli presentert i en dyp, spennende rød. Det nye temaet legger vekt på fotball som en livsstil, stadion er hjemme, og jerseyen er et symbol på identitet. Ny Liverpool drakt 2018 ble introdusert med et collared design. Polo krage med to knappe..
Read More
Nike vil slippe ut en unik billige fotballdrakter som en del av Neimars signaturserie neste sesong. Inspirert av Brasil, forventes denne nye gule Nike Neymar 2018-jerseyen å bli offisielt utgitt i juli. Nike Neymar 2018 Signature Neymar Jr drakt er en iøynefallende design som kombinerer hovedfargerne "Amarillo" (på spansk, betyr "gul") "med slående svarte mønstre. På forsiden av denne jerseyen er et svart Nike-merke, så vel som den samme rene, svarte versjonen av Neymars signat..
Read More
Med ankomsten av VM, har alle fotballagene lansert sin egen VM drakt 2018, og Kroatia er ikke noe unntak. De nye jerseys fremhever statusen til sitt førsteklasses lag, og fremhever Kroatias mest kjente visuelle symboler, og påminner folk om lagets bilde når de først setter foten på VM-scenen. Få fotballtrøyer i dag er like representative som kroatiske plaidskjorter. Bare vakre jerseys er ikke nok til å bli avguder. Kroatiens første World Cup-turné i 1998 har gjort tredjeplass me..
Read More
Venner, med ankomsten av VM, hva er fotballfans uunnværlig? Svaret er en billige fotballdrakter, tror du det? I dag har ulike nasjonale lag også lansert sine egne jerseys. La oss ta en titt. Nylig lanserte Australia også 2018 VM fotballdrakt. 16. november 2005 er en minneverdig dag i australske fotballens historie. På den dagen beseiret Australia en sterk motstander i et fall og gikk inn i VM-finalen etter 32 år. Den seieren anses fortsatt som et viktig vendepunkt i australsk fotball..
Read More
Den fireårige VM kommer snart. Fotballfans er klare til å gi råd om VM drakt 2018 for å ønske velkommen denne store fotballfesten. Hvis du ikke har en, må du handle raskt. Nylig utgav Russland offisielt den splitter nye borte Russland VM drakt 2018 for VM. Den nye vesten fra det russiske landslaget presenterte perfekt sin fotballkultur. Den nye fotballdrakten inneholder to hovedelementer. Den bruker hovedfarge hvitt og grått mønster til landemerkebygningen i landet. Gi hyllest til..
Read More
Arsenals nåværende billige fotballdrakter -kontrakt med PUMA vil ende i 2018-19 sesongen, og det er ryktet at Adidas vil være Arsenals nye skjortesponsor. Adidas sies å ha gitt Arsenal et svært høyt tilbud, som sponser et beløp på 50 millioner pund i året. Faktisk, så tidlig som i sesongene 1986-1994, var Adidas PUMAs Arsenal drakt 2017/18 sponsor. Hvis samarbeidet mellom de to partiene går bra, vil dette være Adidas offisielle skjortesponsor for Arsenal for første gang s..
Read More
Verdens beste billige fotballdrakter i 2018 har fortsatt å komme ut en etter en. Deretter blant de 32 beste lagene, hvis sponsorer vil være de største vinnerne. Etter hvert VM, er det alltid noen landslag VM drakt 2018 som får fansen til å kjøpe gal, noen på grunn av de gode resultatene, og noen på grunn av moteelementene i design og fargevalg av skjorter til fans, så i år er VM Russland Selskapets design vil få folk til å lyse opp, kjøpe og kjøpe det? Nike? Adidas? Eller er..
Read More
Ved starten av verdensmesterskapet i Russland lanserte det brasilianske nasjonallaget også nytt hjem og vekk VM drakt 2018. La oss nå ta en titt. Siden 1954 har det brasilianske laget hatt gule hjemmespilltrøyer, men i de siste 60 årene er disse jerseys ikke alltid den samme typen gule. I år vil laget ha "Samba golden" Brasil VM drakt 2018 som er mer levende enn de gule skjortene de siste to tiårene. For denne livlige kulturen gjennom hele klærens klær, i kragen til hjemmet og..
Read More
SITE MAP

Klubber 2017-18
AC Milan Drakter AFC Ajax Drakter Arsenal Drakter As Monaco Drakter AS Roma Drakter Aston Villa Drakter Athletic Bilbao Drakter Atletico Madrid Drakter Barcelona Drakter Bayer Leverkusen Drakter Bayern Munich Drakter Benfica Drakter Boca Juniors Drakter Borussia Dortmund Drakter Celtic Drakter Chelsea Drakter Chivas Drakter Corinthians Drakter Cruz Azul Drakter Crystal Palace Drakter Everton Drakter FC Porto Drakter FC Schalke 04 Drakter Fiorentina Drakter Hamburger SV Drakter Inter Milan Drakter Juventus Drakter Lazio Drakter Leicester Drakter Liverpool Drakter Los Angeles Galaxy Drakter Manchester City Drakter Manchester United Drakter New York City Drakter Newcastle United Drakter Olympique De Marseille Drakter Olympique Lyonnais Drakter Paris Saint Germain Drakter Real Betis Drakter Real Madrid Drakter River Plate Drakter SSC Napoli Drakter Stoke City Drakter Tottenham Hotspurs Drakter Valencia Drakter West Ham United Drakter Wolfsburg Drakter

VM Drakt 2018
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Danmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Mexico VM Drakt Morocco VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt South Korea VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Barn 2017-18
AC Milan Barn 2018 Arsenal Barn 2018 AS Roma Barn 2018 Atletico Madrid Barn 2018 Barcelona Barn 2018 Bayern Munich Barn 2018 Borussia Dortmund Barn 2018 Chelsea Barn 2018 Everton Barn 2018 Inter Milan Barn 2018 Juventus Barn 2018 Liverpool Barn 2018 Manchester City Barn 2018 Manchester United Barn 2018 Paris Saint Germain Barn 2018 Real Madrid Barn 2018 Tottenham Hotspurs Barn 2018 Østerrike Barn 2018 Albania Barn 2018 Argentina Barn 2018 Belgia Barn 2018 Brasil Barn 2018 Chile Barn 2018 Colombia Barn 2018 Czech Barn 2018 England Barn 2018 Frankrike Barn 2018 Irland Barn 2018 Island Barn 2018 Italia Barn 2018 Kroatia Barn 2018 Mexico Barn 2018 Nederland Barn 2018 Nord-Irland Barn 2018 Polen Barn 2018 Portugal Barn 2018 Russland Barn 2018 Spania Barn 2018 Sveits Barn 2018 Sverige Barn 2018 Tyskland Barn 2018 Uruguay Barn 2018 USA Barn 2018 Wales Barn 2018

Klubber 16-17
AC Milan 2017 AFC Ajax 2017 Arsenal 2017 AS Roma 2017 Aston Villa 2017 Athletic Bilbao 2017 Atletico Madrid 2017 Barcelona 2017 Bayer Leverkusen 2017 Bayern Munich 2017 Benfica 2017 BVB Borussia Dortmund 2017 Celtic 2017 Chelsea 2017 Crystal Palace 2017 Everton 2017 FC Porto 2017 FC Schalke 04 2017 Hamburger SV 2017 Inter Milan 2017 Juventus 2017 Lazio 2017 Liverpool 2017 Los Angeles Galaxy 2017 Manchester City 2017 Manchester United 2017 New York City 2017 Newcastle United 2017 Olympique De Marseille 2017 Olympique Lyonnais 2017 Paris Saint Germain Psg 2017 Real Madrid 2017 SSC Napoli 2017 Stoke City 2017 Tottenham Hotspurs 2017 West Ham United 2017

Barn 16-17
AC Milan Barn Drakter Arsenal Barn Drakter AS Roma Barn Drakter Atletico Madrid Barn Drakter Barcelona Barn Drakter Bayern Munich Barn Drakter BVB Borussia Dortmund Barn Drakter Chelsea Barn Drakter Everton Barn Drakter Inter Milan Barn Drakter Juventus Barn Drakter Liverpool Barn Drakter Manchester City Barn Drakter Manchester United Barn Drakter Paris Saint Germain PSG Barn Drakter Real Madrid Barn Drakter Tottenham Hotspurs Barn Drakter Danmark Barn Drakter Finland Barn Drakter Norge Barn Drakter

Dame 2017-18
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern Munich Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Italia Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Mexico Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Portugal Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018 Nederland Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018

Spillere
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslags 2018
Østerrike 2018 Albania 2018 Argentina 2018 Australia 2018 Belgia 2018 Brasil 2018 Cameroon 2018 Canada 2018 Chile 2018 Colombia 2018 Costa Rica 2018 Czech 2018 Danmark 2018 Ecuador 2018 Egypt 2018 England 2018 Finland 2018 Frankrike 2018 Ghana 2018 Hellas 2018 Iran 2018 Irland 2018 Island 2018 Italia 2018 Ivory Coast 2018 Japan 2018 Kroatia 2018 Mexico 2018 Morocco 2018 Nederland 2018 Nigeria 2018 Nord-Irland 2018 Norge 2018 Panama 2018 Paraguay 2018 Peru 2018 Polen 2018 Portugal 2018 Romania 2018 Russland 2018 Saudi Arabia 2018 Senegal 2018 Serbia 2018 Slovakia 2018 Slovenia 2018 South Africa 2018 South Korea 2018 Spania 2018 Sveits 2018 Sverige 2018 Tunisia 2018 Tyrkia 2018 Tyskland 2018 Ukraina 2018 Ungarn 2018 Uruguay 2018 USA 2018 Venezuela 2018 Wales 2018