• Juventus
 • Manchester City
 • Liverpool
 • Tottenham Hotspurs
 • AC Milan
 • Inter Milan
 • Chelsea
 • Arsenal
 • BVB Borussia Dortmund
 • Manchester United
 • Paris Saint Germain Psg
 • Real Madrid
 • Bayern Munich
 • FC Barcelona

Headlines

Bayern München har sluppet sin nye adidas hjemme Billige fotballdrakter for 2019/20 sesongen. Inspirert av Allianz Arena, vil den nye røde skjorten ha diamanter på forsiden for å hilse på den "fremtidsrettet" arkitekturen i deres hjem. Med rød sokker og røde shorts ser designen Bayern bort fra navy shorts inkludert i denne sesongens kit. En uttalelse på klubbens offisielle nettside beskrev kitet som å se fremover, mens "hedre fortiden". Bayern München drakt 2018/19 til..
Read More
Antoine Griezmann ser ut til å forlate Atletico Madrid, ifølge rapporter i Spania. Barcelona og Griezmann er nærmere enn noensinne. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Ifølge rapporter i Spania har Griezmann signert en femårig forhåndsavtale med Barcelona, klar til å betale 125 millioner i oppsigelsesklausulen til Colchoneros. Atleticos ledere ville allerede vite det, med Grizù klar til å si farvel til Madrid for Catalonia. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/1..
Read More
Dortmunds nye 2019-20 hjemme billige fotballdrakter har blitt utgitt denne morgenen. Det nye BVB 2019-2020-settet vil bli debutert i den siste Bundesliga-hjemmekampen til sesongen mot Fortuna Düsseldorf på lørdag. Dortmund 2019-20-settet forblir tro mot klubbens røtter, som kombinerer gul og svart. Den leveres med et spesielt mønster på skuldrene og på ermene. Borussia Dortmund drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Innenfor kragen er en spesiell etikett med teksten "110..
Read More
Nike og Chelsea FC lanserte denne morgenen den nye billige fotballdrakter 2019-2020, som er sterkt inspirert av Stamford Bridge, klubbens hjem siden 1905. På samme måte som de to årene før, er Chelsea 2019-20 hjemme jersey overveiende "rush blue" med en hvit Swoosh. En all-over grafisk utskrift, litt mørkere enn bunnen av Chelsea 2019-2020 hjemme skjorte, er inspirert av Stamford Bridge. Chelsea drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Spesielt blander grafikken bilder av No..
Read More
Virgil van Dijk har blitt kåret til PFA Players 'Årets spiller av hans jevnaldrende etter en sensasjonell sesong for Liverpool. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Liverpool-forsvarer Van Dijk, 27, slo Raheem Sterling, Bernardo Silva, Sergio Aguero, Sadio Mane og Eden Hazard i avstemningen av sine medspillere. Du kan også kjøpe Liverpool drakt 2018/19 for å vise din støtte. Van Dijk etterfølger Liverpool-lagkameraten Mohamed Salah, som vant 2017-18, og er den første f..
Read More
Kylian Mbappe har insistert på at han skal bo i Paris Saint-Germain neste sesong i et slag mot Real Madras sommeroverføringsplaner. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Den 20-årige VM-vinneren snakket til Canal + Frankrike etter å ha sikret Ligue 1-tittelen etter PSGs 3-1-seier over Monaco, et spill hvor han scoret et hat-trick. Du kan også kjøpe Paris Saint-Germain drakt 2018/19 for å vise din støtte. Mbappes landsmann er en langsiktig beundrer av fremoveren, som ant..
Read More
Juventus 'eliminering fra Champions League i hendene på Ajax kom som en monumental overraskelse, selv om det kanskje har mer konsekvenser enn noen forstod om natten, da Italia allerede forutser nummer 7. Juventus-utgangen til billige fotballdrakter eier Cristiano Ronaldo. Juventus-supportere våknet opp til en ganske grim overskrift i torsdagens utgave av La Repubblica, som uttalt at Ronaldo ikke ville oppfylle hele kontrakten sin i Torino, som skal løpe til juni 2022. Du kan også kjø..
Read More
Real Madrid vil etterhvert vurdere å selge Toni Kroos om sommeren for å frigjøre plass på lønnsregningen for å få signeringer om sommeren. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Kroos har vært i dårlig form for de spanske gigantene denne sesongen i en skuffende kampanje. Den 29 år gamle signerte for Madrid i juli 2014 og har gått på å vinne tre påfølgende Champions League-titler og et LaLiga-trofé. Du kan også kjøpe Real Madrid drakt 2018/19 for å vise din støtte..
Read More
Det første virkelige bildet av Manchester United 2019-20 hjemme Billige fotballdrakter har blitt lekket, som skal lanseres i mai. Chevrolet fortsetter som hovedsponsor på Manchester United 2019-20 hjemme skjorte. Manchester Uniteds hjemmekit 2019-2020 er overveiende rødt med svart trim på nakken og en svart Adidas Performance-logo på høyre bryst. Manchester United drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. De 3 Stripes og ermet mansjetter er stylet veldig subtil på Manchester United 1..
Read More
Everton kunngjorde i dag et utvidet flerårig teknisk partnerskap med det ikoniske fotballmerket Umbro. Du kan også kjøpe Billige fotballdrakter i butikken vår. Everton og Umbro deler en lang og vellykket historie fra 1970-tallet. I 2014 ble Umbro igjen klubbens kitsmaker, og overtok fra Nike. Umbro hadde også laget Evertons kit mellom 1974-83, 1986-2000 og 2004-09. Everton drakt 2018/19 til salgs nettbutikk. Everton vil fortsette å ha det kjente dobbel diamantmerket, med Umbro U..
Read More
Nike avslørte en spesialutgave France Jersey for å feire 100-årsjubileet for den franske fotballforbundet, som ble grunnlagt i 1919. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Franken 2019 Centenary skjorte bruker en lysere nyanse av blå, som Euro 2016-settet. På toppen av det tok Nike sin logo på en veldig subtil måte, noe som skaper et mer klassisk utseende. Du kan også kjøpe Frankrike drakt 2018 for å vise din støtte. Et generelt rent og tradisjonelt utseende, har Fran..
Read More
FC Barcelona 2019-20 pre-match skjorte introducerer et smart utseende med en "Blaugrana" grafikk på forsiden. Billige fotballdrakter til salgs nettbutikk. Basert på den stilige nye Nike pre-match-malen, er Barcelona-jerseyen mørkblå med en blå og rød fargestryke grafikk på forsiden og baksiden. Swoosh, som sitter på høyre bryst i Barcelona 2019-20 pre-match skjorte, er gul, mens Rakuten-logoen er hvit. Du kan også kjøpe Barcelona drakt 2018/19 for å vise din støtte. En en..
Read More
Barcelona superstjerne Lionel Messi har avduket Argentinas nye, billige fotballdrakter foran deres vennlige sammenstøt mot Venezuela denne helgen. Den 31-årige returnerte nylig til sitt lands nasjonalt lag for første gang etter å ha krasjet ut av 2018 FIFA World Cup i Russland. Messi stod foran en bakgrunn som ligner på den himmelblå fargen på jerseyen som peker mot AFA-merket på brystet. Du kan også kjøpe Messi drakt for å vise din støtte. Den 31-årige kunne ikke hjelpe ..
Read More
Nike Inter Milan 2019-20 billige fotballdrakter vil bli pyntet med svart som basfarge og gull (eller gul), som minner oss om en av de mest representative jerseyutseendet på klubben på 1990-tallet. Inter Milans neste sesongskjorte er hovedsakelig sammensatt av svart, klubbemblemet og sponsorlogoen er gull eller gul, noe som minner om den andre vekk Inter Milan drakt 2018/19 i sesongen 1997-98, dette er Ronaldo's første sesong i dette klubb. Denne jerseyen er i tråd med konseptet me..
Read More
Fargeskjemaet til Paris Saint-Germains nye tredje borte billige fotballdrakter ble inspirert av 1990-tallet, og Nike-logoen brukte også de klassiske elementene i den perioden. Jerseyen er hovedsakelig hvit med Nikes høyskole-røde logo, som også reflekterer Nike's ide om å fremme temadesignet på 1990-tallet globalt. Etter Champions League ble Nike-logoen fra 1990-årene skrevet på høyre bryst av Paris Saint Germain drakt 2018/19, i tillegg til fellesnavnet med Jordan. Når ..
Read More
Liverpool Football Club er ifølge rapporter diskutert forbedringen av den billige fotballdrakter -sponsoravtalen, noe som gjør at de kan overstige transaksjonsvolumet på Manchester United og Adidas 75 millioner. Liverpool har hatt på seg sportstjernen New Balance's jersey siden 2015-16 sesongen og har skapt en ny Liverpool drakt 2018/19 salgsrekord de siste to årene. Dette er et godt partnerskap, i alle Liverpool spill vi har kan se NB vises på jerseyens bryst. Liverpool Footbal..
Read More
I dag fikk vi noen bilder som vi tror er den brasilianske 2019 Women's World Cup billige fotballdrakter. Selv om utseendet på jerseyen ser ut som mennslaget, er vi sikre på at den er laget for den brasilianske kvinners landslag. Det har tidligere blitt rapportert at Brasiliens America's Cup-trøye er hvit og blå. I de senere årene brukte Nike ofte lignende maledesigner for å få fansen til å kjede seg. Derfor begynte Nike å bruke minst noen av Brasil VM drakt 2018 design av noe..
Read More
Adidas lanserer 2019-teamet billige fotballdrakter i nær fremtid, med totalt fire jerseymaler, som vil bli brukt i Adidas-sponsede klubber neste sesong. Malen basert på den tredje bortteppet Juventus drakt 2018/19 av sesongen kan være den mest brukte formen jersey neste sesong. Hele malen er stripet og gir en retro følelse ..
Read More
Wir führen Sie zum hässlichsten billige fotballdrakter -Anzug. Das schlechteste Trikot im Jahr 2018 Erster Platz: FK Rostov Dritter Der russische Verein Rostov hat ein gruseliges drittes Auswärtstrikot veröffentlicht, inspiriert von einem Fan, dass dieser billige klubber fotballdrakter wie ein alter Teppich aussieht, der seit Tausenden von Jahren nicht gewaschen wurde. Zweiter Platz: Neapel zwei Gäste Wir mögen Kappas Heimtrikot für Neapel sehr, aber dieses Trikot s..
Read More
Nylig designet fransk grafisk designer Saintetixx et sett med konseptuelle billige fotballdrakter for den berømte italienske fotballklubben AC Milan. Detaljer og mønstre kalles verk. Saintetixx designet AC Milan 2019-20 hjemme jersey med smale og tradisjonelle røde og sorte striper, røde og svarte pinstripes i nakke og mansjetter, noe som gir en stilig visuell innvirkning. Den bortre AC Milan drakt 2018/19 er åpenbart mer moderne enn jerseyen, hovedsakelig sammensatt av hvit, uts..
Read More
New Balance selger en begrenset utgave Liverpool billige fotballdrakter, og jerseyen er designet med en subtil oppførsel, så den generelle jerseyen og alle detaljer er malt svart. Denne jerseyen vil ikke vises på den offisielle retten, men det er fortsatt veldig attraktivt for fansen. I fjor solgte New Balance en helt svart Liverpool drakt 2018/19 for å feire 125-årsdagen for klubben, og de solgte den igjen i år, bare fordi den svarte jerseyen er veldig kjekk. Den generelle jerseyen..
Read More
Pumma og Arsenal-klubber vil gi ut en ny pre-match billige fotballdrakter -serie. Fra nå til slutten av sesongen er dette den siste Arsenal jersey designet og produsert av Pumma. Siden juli har Adidas erstattet Pumma som en Arsenal drakt 2018/19 utstyrsleverandør. ..
Read More
Puma 2019-20 Holsters billige fotballdrakter mal har et unikt mønster på ermet, men den overordnede designen er fortsatt svært lik Nike-designet, spesielt meshmaterialet på baksiden er det samme som Nike-malen. Puma 2019 - 20 målvakter Borussia Dortmund drakt 2018/19, er for tiden tilgjengelig i tre farger: rosa, grønn og gul. Den nye PUMA Cup-keeperskjorten vil bli tilgjengelig for salg fra 2040 i begynnelsen av 2019. Disse jerseys forventes å bli tilbudt til målvakter av all..
Read More
Barcelona annonserte offisielt at Barcelonas B-lagspiller Alenia ble fremmet til første lag. Og han vil ha NO.21 billige fotballdrakter. Barcelona har offisielt registrert Alenia som første lagspiller. Fra nå av vil Alenia motta sitt første lag nummer, nummer 21 Barcelona drakt 2018/19. Barcelonas offisielle sa at bevegelsen er et svar på det langsiktige fraværet av Rafinha, for å unngå lagets strekk i midtbanespillerne Før Alenia ble spilt i første lag, har Alenia spilt 10 ..
Read More
Nederlandsk vinger robben bekreftet ved hendelsen at han vil forlate Bayern etter slutten av sesongen. så hvis du liker ham så skynd deg å kjøpe en billige fotballdrakter for å støtte ham. Denne sesongen spilte Robben Bayern i 15 kamper og scoret 5 mål. I 2009 kom Robben til Bayern fra Real Madrid med en overføringsavgift på 25 millioner euro. Hittil har han scoret 143 mål på vegne av Bayern 305. Han bærer sin Bayern Munich drakt 2018/19 hjalp Bayern med å vinne 7 Bundesliga ..
Read More
Qatar Airways har til hensikt å erstatte Emirates Airlines som sponsor av Paris Saint-Germain billige fotballdrakter, men nå er et annet flyselskap også interessert i å delta i denne sponsringen. Air France har startet diskusjoner om samarbeidsforhold med Stor-Paris. Al-Khelaïfi, presidenten av Paris Saint Germain drakt 2018/19, kunngjorde i fjor sommer at samarbeidet med Emirates ikke vil bli fornyet i 2018-19 sesongen. Paris rapporterte i fellesskap at Paris Saint-Germain vil v..
Read More
Adidas vil snart starte en subversiv Juventus billige fotballdrakter med FIFA sponsor EA Sports. Den nye adidas x EA Juventus jersey adopterer begrepet "digital dress". Varemerkets tidligste produkter ble født i år, og neste års produkter vil være kommersielt tilgjengelige. Dette er den galeste jerseyen i Juventus historie. Hovedfargen til denne Juventus drakt 2018/19 er hvit med fargerike mønstre på den. Det er også en svart EQT krage og Adidas logo på brystet. Lagets laglogo..
Read More
For noen dager siden ble det rapportert at Hummer og Dortmund billige fotballdrakter ville utvide sponsingskontrakten til 2025 (den nåværende kontrakten er gyldig frem til 2022). Et tysk media påpekte imidlertid senere at verken BVB eller Hummer hadde formelle forhandlinger om vilkårene i kontrakten. I 2012 undertegnet Hummer og Borussia Dortmund drakt 2018/19 åtteårig sponsingskontrakt fram til 2020. Avtalen har faktisk muligheten til å forny kontrakten fram til 2022. De..
Read More
Nike Inter Milan 19-20 pre-match billige fotballdrakter bringer et uavhengig design som kombinerer klubbens tradisjonelle svart og blå. Jerseyen vil bli utgitt etter at hjemmejerseyen i 19-20 sesongen er utgitt, og tiden forventes å være mai 2019. Inter Milan's pre-match Inter Milan drakt 2018/19 er en svart og blå farge med geometriske utskrifter. Dette er en ny jerseymalong med mansjettskåret og krage-design som er forskjellig fra den forrige. Det hvite markeringsmerket er plas..
Read More
Nike og Premier League kunngjorde offisielt utvidelsen av det eksisterende billige fotballdrakter -partnerskapet i seks år fram til slutten av 2025. Nike og Premier League begynte først i 2000, som sementerte en av Nikes lengste partnerskap på fotballbanen for å sikre fortsatt innovasjon på og av stadion.  I løpet av de siste 18 årene har vi sett mange store innovasjoner i Premier League, verdens mest populære liga, inkludert selvfølgelig den offisielle spillkulen Nike sørg..
Read More
Real Madrid annonserte at de vil signere verdens mest verdifulle billige fotballdrakter -sponsoravtale med Adidas denne uken. Denne avtalen er Champions League-mesteren Real Madrid og Adidas fortsetter å samarbeide i ti år; Real Madrid tjente 110 millioner euro fra det hvert år. Ifølge Marca-avisen garanterer transaksjonen at Real Madrid drakt 2018/19 vil motta betydelig sponsring hvert år, og beløpet kan ytterligere økes, avhengig av salgsresultatet av varene. Hvis salget er bra, ..
Read More
Det berømte sveitsiske sportsforskningsinstituttet CIES Football Observatory kunngjorde den siste listen over de fem største europeiske ligaspillerne. Mbape og Kane rangert de to øverste, Neymar rangert tredje, Messi rangert sjette; C Ronaldo gikk ikke inn i topp ti. Så skynd deg å kjøpe en billige fotballdrakter for å støtte din favorittspiller. Mbapes verdi var 216,5 millioner euro, rangert først blant alle spillere. Etter verdenscupen opprettholdt Mbape sin Paris Saint Germain..
Read More
Paris Saint-Germain annonserte på den offisielle nettsiden at den vil bli fornyet med Di Maria, og den nye kontrakten for Di Maria vil bli sommeren 2021. Så vi kan fortsatt se ham ha på seg billige fotballdrakter og ta del i spillene. Di Maria kom til Paris fra Manchester United sommeren 2015 med en overføringsavgift på 63 millioner euro. Etter å ha sluttet seg til Paris, bærer han sin Paris Saint Germain drakt 2018/19 scoret 57 mål og 58 assisterer i 150 opptredener. Han vant 2 f..
Read More
Paris Saint-Germain 2019-20 hjem billige fotballdrakter utsatt i dag noen detaljer om designet. Den nye store Paris-jerseyen vil igjen bruke midnattsblått fargevalg, og Nike-merket vil bruke hvitt. Når det gjelder design, er jersey-stoffet trykt med noen interessante teksturmønstre. Den store Paris-logoen er plassert i rundrammen og vekselvis omvendt for å gjøre Paris Saint Germain drakt 2018/19 til å være fasjonabel. Hele kostymen vil sannsynligvis ikke lenger være rød, ..
Read More
Spanias dyrere nettsted, idealo.es, fullførte en undersøkelse av de omliggende produktene som inkluderte disse to lagene. Resultatene viste at Real Madrids billige fotballdrakter etterspørket oversteg Barcelona med 49,8%. Avslutningen av Cristiano Ronaldo's slag mot Real Madrid er langt mer enn konkurransedyktig nivå. Dataene viser at fansens interesse for perifere produkter også har gått ned. Etter at Ronaldo forlot, falt Real Madrid drakt 2018/19 salget med 88,3%. I motsetning til..
Read More
For Real Madrid er alt forferdelig. I tillegg til å ha på seg deres billige fotballdrakter 1-2 tapte Levante i ligaen, har flere andre La Liga-lag vunnet; De overgikk også Real Madrid, mens Galaxy-slagskipet falt til syvende plass i ligaen. Foran Real Madrid, Barcelona, Spanjoler, Aravis, Sevilla, Atletico Madrid og Valladolid, har Real Madrid falt ut av Champions League. Rangerte som nummer 7 i ligaen, som betyr Real Madrid, har ingen plass i den europeiske krigen, som er den verste r..
Read More
La Liga offisielle nettside annonserte den beste spilleren i La Liga i september, Barcelona King Messi er utvilsomt valgt. Så skynd deg å kjøpe en billige fotballdrakter for å støtte ham. Argentinerne har slitasje sin Messi drakt og scoret 3 mål og 4 assisterer i fem league-kamper i september, men Barcelonas rekord er ikke tilfredsstillende, bare 2 seire, 2 trekker og 1 tap, og første plass i stillingen.   ..
Read More
Denne uken utgav Inter Milan to vintage billige fotballdrakter -serier. Dette er jerseyen som ble brukt av klubben i 1990-1991, da de vant UEFA Cup. Det var den siste sesongen for Misura å sponsere Inter Milan. Inter Milan lag har tre tyske spillere som vant VM: Matus, Bremer og Klinsmann. Denne vintage Inter Milan drakt 2018/19 er nesten den samme som den var tidligere, laget av Uhlsport. Jerseyen er priset til 49,90 euro. Denne jerseyen er for tiden bare tilgjengelig på klubbens nettb..
Read More
Arsenal annonserte en £ 300 millioner femårig sponsingskontrakt med Adidas denne uken. Vi har allerede delt to Adidas Arsenal konsept billige fotballdrakter, og nå har den berømte grafiske designer Rupertgraphic lansert det beste Adidas Arsenal konseptsettet. Rupertgraphs Arsenal 19-20 hjemme konsept Arsenal drakt 2018/19 trekker inspirasjon fra Arsenals 1920-jersey, kombinere Arsenals klassiske rød og hvit med marine detaljer. Fronten har en moderne grafisk design. I likhet med ..
Read More
Straffen mot Island fikk også ham til å bryte en fransk post forresten. Siden da har hans billige fotballdrakter blitt solgt til store butikker. Selv om dette bare er 25-tiden for Mbape å representere det franske laget, har han scoret 10 mål, og han er blitt den første spilleren i det franske lagetes historie for å score 10 mål før det 20-årige landslaget. Platoni, Henry, Zidane, Trezeguet, Benzema, disse forgjengerne har unnlatt å oppnå denne prestasjonen. Så hvis du liker ha..
Read More
Golden Globe 30-spiller kandidatliste har blitt annonsert. Real Madrid har åtte spillere i finalen. Så skynd deg å kjøpe en Real Madrid drakt 2018/19 for å støtte dem. Real Madrids mange spillere har blitt anerkjent, pluss at de har gjort seg godt i VM og vunnet poeng for dem. Barcelona har tre spillere i finalisten, men vant La Liga, King's Cup-dobbelmesteren, men den dårlige prestasjonen i Champions League, så mange Barcelona-spilleres inntrykk, ble kraftig redusert. Uansett hvi..
Read More
Barcelona fotballklubb annonserte offisielt en stor oppdatering av teamlogoen, og hvis klubbmedlemmene godkjenner det, vil den nye laglogoen bli brukt i den kommende 2019-20 sesongen billige fotballdrakter. Den nye versjonen av laglogoen forblir uendret, FCB forsvinner, de interne svarte linjene forsvinner, og den nye teamlogoen er mer enhetlig, mer harmonisk og lysere. Det forventes å bli brukt fra 2019-20 sesongen Barcelona drakt 2018/19. Den største endringen i den nye laglogoen ..
Read More
2018-19 årstider er på gang, og så har du laget en billige fotballdrakter som støtter dine favorittspillere. FIFAs årlige prisutdelingen ble avholdt i London. Blant dem ble belgiske stjernen Hazard nominert til FIFA-spilleren av årets lag. Dette er den første spilleren i Belgias historie som blir valgt som FIFA-spiller av årets lag. Så hvis du liker ham, så kjøp bare en Hazard drakter for å støtte ham.   ..
Read More
Jordan-merket og Paris Saint-Germain vil bli den første fotballdrakten i Jordan som noen gang vil bli utgitt denne måneden, og den billige fotballdrakter vil debutere i 2018-19 Champions League, Jordan X PSG Champions League 18-19 jersey har blitt lekket mange ganger , og nå så vi først nummerutskriftstegnet til Jordan x Paris Saint-Germain jerseyen. For å feire Michael Jordanas "siste slag" til jazzen i 1998-NBA-finalen for 20 år siden, utgav Nike en minneverdig Bulls Paris Saint ..
Read More
Barcelona vil motta en nydesignet pre-match billige fotballdrakter designet av Nike. Dette bildet viser Nike Barca Club 2019 pre-match jersey. Trikotens designtema er blårød, på den himmelsblå Barcelona drakt 2018/19, med Barcelonas klassiske mørkeblå maroon strips som løper gjennom brystet. Tippmerket og Barcelona-teamlogoen er på sidene av brystet. Rakuten-hvite logoen ligger i midten av brystet, og Beko-logoen er trykt på baksiden.   ..
Read More
Roma Club presenterte i fellesskap lagets nye, andre, billige fotballdrakter i 2018-19 årstidene. Den rike og unike historien til "Evig City" er kjernen i denne nye fotballjerseyen. Ny AS Roma drakt 2018/19 har en vevd mørk rød stripe plassert bak den enkle kragen, et symbol på klubben og hele Roma. Det spesielle garnet på ermene gir et snev av hastighet til hele jerseyen. For klubben er dette en ekte romersk jersey, i motsetning til alle andre jersey.   ..
Read More
Et leggings-panel om Barcelona-klubbmiks-matchen, billige fotballdrakter, ble utsatt, noe som er en del av Nike's blanding av design designet for Barcelona. Denne serien forventes å møte deg i oktober. Nike vil lansere en limited edition mash up jersey for å feire sitt 20. år med samarbeid med Barcelona klubben. Akkurat som Arsenal ikke hadde jobbet med Hummer før, gjorde Nike det samme for Gunners. Barcelona drakt 2018/19 syv mønstre på brystet på jerseyen representerer Barce..
Read More
Av den billige fotballdrakter feiringen ble styrt i strid med sportsmanship og forsinke gjenåpningen av spillet, så FIFA ble klassifisert som en feil og må vise et gult kort advarsel. Regelen ble vedtatt i 2004 og offisielt implementert 1. juli 2004. 1. Forhindre overdreven bevegelser forårsaker overdreven stimulering til den tapende siden og forårsaker uønskede konsekvenser. 2. For noen konservative land, gjør Juventus drakt 2018/19 ikke bra for kvinner, og det vil lære dårl..
Read More
SITE MAP

Klubber 2018/19
AC Milan Drakter AFC Ajax Drakter Arsenal Drakter As Monaco Drakter AS Roma Drakter Aston Villa Drakter Athletic Bilbao Drakter Atletico Madrid Drakter Barcelona Drakter Bayer Leverkusen Drakter Bayern Munich Drakter Benfica Drakter Boca Juniors Drakter Borussia Dortmund Drakter Celtic Drakter Chelsea Drakter Chivas Drakter Corinthians Drakter Cruz Azul Drakter Crystal Palace Drakter Everton Drakter FC Porto Drakter FC Schalke 04 Drakter Fiorentina Drakter Hamburger SV Drakter Inter Milan Drakter Juventus Drakter Lazio Drakter Leicester Drakter Liverpool Drakter Los Angeles Galaxy Drakter Manchester City Drakter Manchester United Drakter New York City Drakter Newcastle United Drakter Olympique De Marseille Drakter Olympique Lyonnais Drakter Paris Saint Germain Drakter Real Betis Drakter Real Madrid Drakter River Plate Drakter SSC Napoli Drakter Stoke City Drakter Tottenham Hotspurs Drakter Valencia Drakter West Ham United Drakter Wolfsburg Drakter

VM Drakt 2018
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Danmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Mexico VM Drakt Morocco VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt South Korea VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Barn 2018/19
AC Milan Barn 2018 Arsenal Barn 2018 AS Roma Barn 2018 Atletico Madrid Barn 2018 Barcelona Barn 2018 Bayern Munich Barn 2018 Borussia Dortmund Barn 2018 Chelsea Barn 2018 Everton Barn 2018 Inter Milan Barn 2018 Juventus Barn 2018 Liverpool Barn 2018 Manchester City Barn 2018 Manchester United Barn 2018 Paris Saint Germain Barn 2018 Real Madrid Barn 2018 Tottenham Hotspurs Barn 2018 Albania Barn 2018 Argentina Barn 2018 Belgia Barn 2018 Brasil Barn 2018 Chile Barn 2018 Colombia Barn 2018 Czech Barn 2018 England Barn 2018 Frankrike Barn 2018 Irland Barn 2018 Island Barn 2018 Italia Barn 2018 Kroatia Barn 2018 Mexico Barn 2018 Nederland Barn 2018 Nord-Irland Barn 2018 Polen Barn 2018 Portugal Barn 2018 Russland Barn 2018 Spania Barn 2018 Sveits Barn 2018 Sverige Barn 2018 Tyskland Barn 2018 Uruguay Barn 2018 USA Barn 2018 Wales Barn 2018 Østerrike Barn 2018

Dame 2018/19
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern Munich Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Italia Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Mexico Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Portugal Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018 Nederland Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018

Spillere
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslags 2018
Albania 2018 Argentina 2018 Australia 2018 Belgia 2018 Brasil 2018 Cameroon 2018 Canada 2018 Chile 2018 Colombia 2018 Costa Rica 2018 Czech 2018 Danmark 2018 Ecuador 2018 Egypt 2018 England 2018 Finland 2018 Frankrike 2018 Ghana 2018 Hellas 2018 Iran 2018 Irland 2018 Island 2018 Italia 2018 Ivory Coast 2018 Japan 2018 Kroatia 2018 Mexico 2018 Morocco 2018 Nederland 2018 Nigeria 2018 Nord-Irland 2018 Norge 2018 Panama 2018 Paraguay 2018 Peru 2018 Polen 2018 Portugal 2018 Romania 2018 Russland 2018 Saudi Arabia 2018 Senegal 2018 Serbia 2018 Slovakia 2018 Slovenia 2018 South Africa 2018 South Korea 2018 Spania 2018 Sveits 2018 Sverige 2018 Tunisia 2018 Tyrkia 2018 Tyskland 2018 Ukraina 2018 Ungarn 2018 Uruguay 2018 USA 2018 Venezuela 2018 Wales 2018 Østerrike 2018