• Juventus
 • Manchester City
 • Liverpool
 • Tottenham Hotspurs
 • AC Milan
 • Inter Milan
 • Chelsea
 • Arsenal
 • BVB Borussia Dortmund
 • Manchester United
 • Paris Saint Germain Psg
 • Real Madrid
 • Bayern Munich
 • FC Barcelona

Headlines

For Real Madrid er alt forferdelig. I tillegg til å ha på seg deres billige fotballdrakter 1-2 tapte Levante i ligaen, har flere andre La Liga-lag vunnet; De overgikk også Real Madrid, mens Galaxy-slagskipet falt til syvende plass i ligaen. Foran Real Madrid, Barcelona, Spanjoler, Aravis, Sevilla, Atletico Madrid og Valladolid, har Real Madrid falt ut av Champions League. Rangerte som nummer 7 i ligaen, som betyr Real Madrid, har ingen plass i den europeiske krigen, som er den verste r..
Read More
La Liga offisielle nettside annonserte den beste spilleren i La Liga i september, Barcelona King Messi er utvilsomt valgt. Så skynd deg å kjøpe en billige fotballdrakter for å støtte ham. Argentinerne har slitasje sin Messi drakt og scoret 3 mål og 4 assisterer i fem league-kamper i september, men Barcelonas rekord er ikke tilfredsstillende, bare 2 seire, 2 trekker og 1 tap, og første plass i stillingen.   ..
Read More
Denne uken utgav Inter Milan to vintage billige fotballdrakter -serier. Dette er jerseyen som ble brukt av klubben i 1990-1991, da de vant UEFA Cup. Det var den siste sesongen for Misura å sponsere Inter Milan. Inter Milan lag har tre tyske spillere som vant VM: Matus, Bremer og Klinsmann. Denne vintage Inter Milan drakt 2018/19 er nesten den samme som den var tidligere, laget av Uhlsport. Jerseyen er priset til 49,90 euro. Denne jerseyen er for tiden bare tilgjengelig på klubbens nettb..
Read More
Arsenal annonserte en £ 300 millioner femårig sponsingskontrakt med Adidas denne uken. Vi har allerede delt to Adidas Arsenal konsept billige fotballdrakter, og nå har den berømte grafiske designer Rupertgraphic lansert det beste Adidas Arsenal konseptsettet. Rupertgraphs Arsenal 19-20 hjemme konsept Arsenal drakt 2018/19 trekker inspirasjon fra Arsenals 1920-jersey, kombinere Arsenals klassiske rød og hvit med marine detaljer. Fronten har en moderne grafisk design. I likhet med ..
Read More
Straffen mot Island fikk også ham til å bryte en fransk post forresten. Siden da har hans billige fotballdrakter blitt solgt til store butikker. Selv om dette bare er 25-tiden for Mbape å representere det franske laget, har han scoret 10 mål, og han er blitt den første spilleren i det franske lagetes historie for å score 10 mål før det 20-årige landslaget. Platoni, Henry, Zidane, Trezeguet, Benzema, disse forgjengerne har unnlatt å oppnå denne prestasjonen. Så hvis du liker ha..
Read More
Golden Globe 30-spiller kandidatliste har blitt annonsert. Real Madrid har åtte spillere i finalen. Så skynd deg å kjøpe en Real Madrid drakt 2018/19 for å støtte dem. Real Madrids mange spillere har blitt anerkjent, pluss at de har gjort seg godt i VM og vunnet poeng for dem. Barcelona har tre spillere i finalisten, men vant La Liga, King's Cup-dobbelmesteren, men den dårlige prestasjonen i Champions League, så mange Barcelona-spilleres inntrykk, ble kraftig redusert. Uansett hvi..
Read More
Barcelona fotballklubb annonserte offisielt en stor oppdatering av teamlogoen, og hvis klubbmedlemmene godkjenner det, vil den nye laglogoen bli brukt i den kommende 2019-20 sesongen billige fotballdrakter. Den nye versjonen av laglogoen forblir uendret, FCB forsvinner, de interne svarte linjene forsvinner, og den nye teamlogoen er mer enhetlig, mer harmonisk og lysere. Det forventes å bli brukt fra 2019-20 sesongen Barcelona drakt 2018/19. Den største endringen i den nye laglogoen ..
Read More
2018-19 årstider er på gang, og så har du laget en billige fotballdrakter som støtter dine favorittspillere. FIFAs årlige prisutdelingen ble avholdt i London. Blant dem ble belgiske stjernen Hazard nominert til FIFA-spilleren av årets lag. Dette er den første spilleren i Belgias historie som blir valgt som FIFA-spiller av årets lag. Så hvis du liker ham, så kjøp bare en Hazard drakter for å støtte ham.   ..
Read More
Jordan-merket og Paris Saint-Germain vil bli den første fotballdrakten i Jordan som noen gang vil bli utgitt denne måneden, og den billige fotballdrakter vil debutere i 2018-19 Champions League, Jordan X PSG Champions League 18-19 jersey har blitt lekket mange ganger , og nå så vi først nummerutskriftstegnet til Jordan x Paris Saint-Germain jerseyen. For å feire Michael Jordanas "siste slag" til jazzen i 1998-NBA-finalen for 20 år siden, utgav Nike en minneverdig Bulls Paris Saint ..
Read More
Barcelona vil motta en nydesignet pre-match billige fotballdrakter designet av Nike. Dette bildet viser Nike Barca Club 2019 pre-match jersey. Trikotens designtema er blårød, på den himmelsblå Barcelona drakt 2018/19, med Barcelonas klassiske mørkeblå maroon strips som løper gjennom brystet. Tippmerket og Barcelona-teamlogoen er på sidene av brystet. Rakuten-hvite logoen ligger i midten av brystet, og Beko-logoen er trykt på baksiden.   ..
Read More
Roma Club presenterte i fellesskap lagets nye, andre, billige fotballdrakter i 2018-19 årstidene. Den rike og unike historien til "Evig City" er kjernen i denne nye fotballjerseyen. Ny AS Roma drakt 2018/19 har en vevd mørk rød stripe plassert bak den enkle kragen, et symbol på klubben og hele Roma. Det spesielle garnet på ermene gir et snev av hastighet til hele jerseyen. For klubben er dette en ekte romersk jersey, i motsetning til alle andre jersey.   ..
Read More
Et leggings-panel om Barcelona-klubbmiks-matchen, billige fotballdrakter, ble utsatt, noe som er en del av Nike's blanding av design designet for Barcelona. Denne serien forventes å møte deg i oktober. Nike vil lansere en limited edition mash up jersey for å feire sitt 20. år med samarbeid med Barcelona klubben. Akkurat som Arsenal ikke hadde jobbet med Hummer før, gjorde Nike det samme for Gunners. Barcelona drakt 2018/19 syv mønstre på brystet på jerseyen representerer Barce..
Read More
Av den billige fotballdrakter feiringen ble styrt i strid med sportsmanship og forsinke gjenåpningen av spillet, så FIFA ble klassifisert som en feil og må vise et gult kort advarsel. Regelen ble vedtatt i 2004 og offisielt implementert 1. juli 2004. 1. Forhindre overdreven bevegelser forårsaker overdreven stimulering til den tapende siden og forårsaker uønskede konsekvenser. 2. For noen konservative land, gjør Juventus drakt 2018/19 ikke bra for kvinner, og det vil lære dårl..
Read More
Etter verdenscupen i 2018 utgav Nike en to-stjerne-versjon av den franske 2018- billige fotballdrakter, men jerseyen skriver ikke ut verdensmesterskapet i 2018. Nå som det franske landslaget har vist sine jerseys med merker, så er spørsmålet, kan Nike selge to-stjerners franske jerseys med VM-mesterskapet? Det ser ut til at Nike ikke har lov til å selge Frankrike drakt 2018 med VM-kampanjeringsmerket. Faktisk adidas sponset Real Madrid 2018-19 hjem jerseys også trykt merker og k..
Read More
Champions League-gruppens trekk ble avsluttet, og lagene annonserte også listen over Champions League. Nylig valgte den berømte statistiske byrået "Squawka" også de sterkeste spillerne i Champions League-gruppen 1 til 25 billige fotballdrakter. I denne listen okkuperte den forsvarsmesteren Real Madrid 5 plasser, etterfulgt av Barcelonas fire spillere, Manchester United, Manchester City, Juventus, Atletico Madrid ble valgt, Paris Saint-Germain, Liverpool, Bayern, Dortmund, Porto Spille..
Read More
Atletico Madrid-klubben avduket lagets andre bortjersey for 2018/19 sesongen. Den nye billige fotballdrakter har en moderne sports-V-hals, og den oransje pustebåndet bak kragen legger til et trident mønster fra Poseidon. Jerseys brystemblem, Nike Swoosh og brystannonser er alle iøynefallende i oransje. Den nye Atletico Madrid drakt 2018/19 er parret med isblå ballbukser og blå ballstrømper, og toppen av ballstrømpene er dekorert med isblå striper.   ..
Read More
Paris Saint-Germain-stjerne Daniel Alves annonserte nylig at han vil endre billige fotballdrakter nummer i 18-19 årstidene for å hylle den brasilianske treneren Zagallo. Før dette var jersey nummeret som Alves hadde brukt var 32. Nr. 13 er et veldig minneverdig tall for den brasilianske nasjonallagslegenden Zagalo, fordi han mener 13 er hans lykke nummer. Dette er første gang Alves har endret sin Paris Saint Germain drakt 2018/19 nummer siden han kom inn i den store Paris klubben...
Read More
Dortmunds billige fotballdrakter har alltid vært kjent for sin entusiasme. Selv om det er på veien, kan Dortmund-fans få spillere til å føle seg som hjemmebasert fanatisme. Inspirert av disse fanatiske fansen, har den nye borte Borussia Dortmund drakt 2018/19 en klassisk svart design med en gul blanding av laglogoen på forsiden og baksiden av jerseyen og ermene på ryggen, med en enkel rund hals og en stilig innsats. Skulderhylser skaper et mer moderne utseende. Under kragen bak..
Read More
Etter felles utgivelse av billige fotballdrakter og street wear av Saint-Germain og Jordan i Paris, kan designer Kifth ha blitt inspirert til å opprette Palace x PSG jersey. Palace er et gatenavn i London, lik Supreme i New York, og har gitt ut flere produkter på fotballbanen. Disse klærne domineres av Paris Saint Germain drakt 2018 mørkblå, med lyse røde striper trykt på midten av plagget og Palace trykt på stripene. Palassens signatur-triangellogo er trykt på høyre bry..
Read More
AC Milan offisielle nettside annonserte billige fotballdrakter nummer av de første lagmedlemmene i den nye sesongen, og også fastslått at Roma Nioli er den nye kapteinen. Antallet flere nye hjelpemidler er i utgangspunktet bekreftet før, og det har ikke vært noen endring i nyhetene som er lagt ut på den offisielle nettsiden: Higuain vil ha nr. 9 AC Milan drakt 2018, Caldara nr. 33, Bakayoko nr. 14. Det har blitt rapportert at Casey vil bære 19-tråkkeren igjen av Bonucci, men t..
Read More
Serie A og La Liga vil offisielt starte denne helgen, og fansens mest oppmerksomhet er utvilsomt C Ronalds debut i Serie A. så skynd deg å kjøpe en billige fotballdrakter for å støtte ham. C Ronaldo vil følge Juventus for å utfordre Chievo. Dette spillet er også åpningsspillet til Serie A. Fra arrangementet av arrangementet er det nok å vise betydningen og sant kjærlighet til Serie A og Juventus. Dommer fra styrken mellom de to lagene, vil C Ronaldo trolig ha på seg Juventus d..
Read More
Vi sier alle at den nye sesongen, det nye været, Adidas vil bruke en unik todelt struktur av beina til et par ben. Det må være veldig kult når det passer til billige fotballdrakter. Mange spillere kutter korte klubbuniformer for å bære sine favoritt sokker. Nå har Adidas levert en ny todelt uavhengig sokk for deres sokker, som helt forandret sokkesystemet for å hindre at spillerne slår av sokkene. Tror du dette par sokker med en Manchester United drakt 2018 vil se bra ut? ..
Read More
Før den første kampen i Premier League i den nye sesongen, annonserte Nike og Tottenham Hotspur Club i fellesskap lagets nye, andre billige fotballdrakter i 2018-19 sesongene. Det nye designet skaper inspirasjon fra de klassiske elementene i klubbens fortid. Detaljer viser en sterk følelse av lokal stolthet. Den nye Tottenham Hotspurs drakt 2018 presenteres i et moderne, asymmetrisk mørkt mønster med geometriske linjer. Titt på tvers viser jerseyfronten også luftfotoet av Haringey-..
Read More
Barcelona annonserte kapteinen til den nye sesongen gjennom den offisielle nettsiden. Messi ble den første kapteinen uten spenning. Så hvis du liker ham så bare kjøp en Barcelona drakt 2018 for å støtte ham, Busquets, Pique og Roberto var henholdsvis andre, tredje og fjerde kapteiner. Messi tok over kapteinens armbånd av Barcelona fra Iniesta. Iniesta ble med i J-League-laget Kobe seierskip denne sommeren. Før Iniesta var kapteinen til Barcelona Puyol og Ha. Xavier. Vi håper ogs..
Read More
Rushford fikk en nr. 10 billige fotballdrakter fra Manchester United, og han vil spille Manchester United den 10. for første gang mot Bayern München på søndag. Interessant, dette er andre gang Rushford har mottatt et nummer fra Mourinho. Den 20 år gamle Rushford var nr. 39 under Van Gaal, og da i 2016 ga Mourinho ham nr. 19. Ibrahimovic arvet Rooney nr. 10 Real Madrid drakt 2017/18 et år før overføringen til Los Angeles Galaxy. Før det hadde Rooney den 10. i 10 år. Manch..
Read More
Et fotografi av Neymar billige fotballdrakter viser et spesielt design av Nike's skrifttype til den store Paris-jerseyen. Denne skrifttypen har mange fine detaljer. Paris Saint Germain 2018-19 sesongen borte Paris Saint Germain drakt 2017/18 har de samme skrifttyper og jerseys som den parisiske ros av byen Paris. Basert på standard Ligue 1-skrifttrykk, skrives fonten som ble brukt av Paris Saint-Germain på vesken til Eiffeltårnet på kartet. Hva synes du om spesialdesignede skrifte..
Read More
Etter å ha vunnet sin sjuende Serie A-tittel, utgav Juventus en spesiell billige fotballdrakter for å feire 2017-18 Serie A-mesterskapet. Dette bildet viser Juventus 17-18 Serie A T-skjorte Juventus '2018 Serie A Champion Juventus drakt 2017/18 er svart totalt, med ordene "MY7H (min syvende)" på brystet og skiltene til Juventus og Adidas. Baksiden av denne Adidas Juventus Serie A kostyme er svart. Så liker du denne t-skjorten?   ..
Read More
I dag lanserte Arsenal Club den nye tredje billige fotballdrakter i 2018-19 sesongene. La oss ta en titt. Utformingen av den tredje jerseyen gir hyllest til klassikerne, og gjenskaper den berømte WM-formasjonen oppfunnet av Arsenallegenden Herbert Chapman på 1930-tallet. "W" representerer den offensive delen av WM-formasjonen, ekko "M" -grafikken på klubbens veske. Så liker du denne Arsenal drakt 2017/18, fansens jubel og lidenskap for lagets skål er den beste motivasjonen for kl..
Read More
Liverpools Sadio Mane vil bytte til nr. 10 billige fotballdrakter i årene 2018-2019. Han pleide å ha på seg Liverpools 19-tommers trøye. Sommeren 2016 ble Mane signert av klubben fra Southampton og fikk nummer 19-jerseyen. Liverpools nr. 10 Liverpool drakt 2018 ble forlatt av Philip Coutinho da han flyttet til Barcelo i januar. I Premier League-epoken passerte John Barnes, Joe Cole, Louis Garcia, Michael Owen og Ann Drey Voronin gjennom Liverpools 10. runde. ..
Read More
Hvis du er en Bayern fan, så er dette din billige fotballdrakter neste sesong. Det var trolig på et tidspunkt tidlig i mars at tittelen ble reist. Ja, Bayern er tilbake. Adidas er bortskjorten for Bayerns nye sesong. Bayern Munich drakt 2018 som matcher "Grå-grønn" farge, med lilla trykk, en elegant knapp krage. Adidas insisterer på deres street fashion hotspots, noe som gir mer stil og raffinert utseende til jerseyen. Mint er også bra, ikke sant? Mint er alltid bra. ..
Read More
Med det franske laget som vinner 2018 VM-trøyen, lanserte Nike også et nytt hjem Frankrike VM drakt 2018 med to mesterskapsstjerner for Frankrike, som for øyeblikket er tilgjengelig i begrensede utgaver på Nike's offisielle nettside og Nike-butikker i Paris og Moskva. I denne VM-finalen ble to lag iført Nike VM drakt 2018 dukket opp på retten. Åpenbart har Nike blitt den største vinneren i denne fotballfesten i sommer. Av de 32 lagene som deltok i konkurransen valgte 10 lag Nike j..
Read More
Etter at C Ronaldo bestemte seg for å bli med i Juventus, ble den første dagen av salg av den 7. b billige fotballdrakter til Zebra Legion utgitt: 520 000 stykker! Ifølge statistikken ble 500.000 stykker solgt gjennom nettbutikker og 20.000 Juventus drakt 2017/18 ble solgt gjennom offline klubber. Dette er den forferdelige virksomheten trafikken brakt av superstjerner! Noen fans har sagt at spillet ennå ikke har blitt sparket, Juve har allerede kommet tilbake til boka ... Ronaldo-..
Read More
Etter at C Ronaldo bestemte seg for å bli med i Juventus, ble den første dagen av salg av den 7. b billige fotballdrakter til Zebra Legion utgitt: 520 000 stykker! Ifølge statistikken ble 500.000 stykker solgt gjennom nettbutikker og 20.000 Juventus drakt 2017/18 ble solgt gjennom offline klubber. Dette er den forferdelige virksomheten trafikken brakt av superstjerner! Noen fans har sagt at spillet ennå ikke har blitt sparket, Juve har allerede kommet tilbake til boka ... Ronaldo-..
Read More
2018 Russland VM er nesten over. Hvorfor så VM ofte spillere fra to lags bytte billige fotballdrakter, men nå ser de sjelden dem utveksling? Spillere som bytter jerseys er generelt av samme størrelsesorden eller er mer kjent. Spillere som bytter jerseys, er ikke de du vil endre med hvem du vil endre. Faktisk er det relaterte regler for å bytte jerseys. Det vil si at spillerne som utveksler VM drakt 2018 har samme generelle styrke og rykte, eller forholdet mellom dem er bedre. Nå er s..
Read More
Alle slags tegn indikerer at Ronaldo vil forlate Real Madrid de siste dagene, så hva tror Real Madrid-fans? Spanias "Marca" har bevisst besøkt den offisielle Real Madrid-butikken i Madrid, vil lytte til ideene til Real Madrid-fans, men også sjekke om de aktuelle nyhetene har påvirket salget av Ronaldo drakt. I en og en halv time undersøkelsesperioden var Ramos jersey den beste selgeren av den offisielle butikken i Real Madrid, og solgte totalt syv stykker. Iscos jersey solgte nest be..
Read More
2018 VM-prediksjon - 05/07/2018
Med utgivelsen av kvartfinalen i VM, gis mange fans hvem dette årets mester vil være. Hvilket land vil 2018 VM-mester være? Uansett hva du bare kjøper en VM drakt 2018, og se de spennende spillene. Blant de 2018 russiske verdensmesterskapene, er England en relativt lav nøkkel. Brasil og Frankrike har blitt populære mål for å vinne. England er en sterk konkurrent for 2018 Russland VM. Er du enig? Vi håper de kan bære deres England VM drakt 2018 og har en utmerket ytelse. Tysk..
Read More
Hvis du ser på spillet nøye nok, har du kanskje lagt merke til at VM drakt 2018 tall og fonter bak den argentinske jerseyen ser annerledes ut enn de som brukes av andre landslagsporter som er sponset av Tyskland, Belgia og Adidas. Den første er høyden på det engelske alfabetet av spillerens navn. Vi la merke til at skrifttypen til navnet på Argentina VM drakt 2018 skulle være slankere, og tallet under navnet er det samme, som om det var langstrakt. Samlet sett er skriftene og t..
Read More
2018 VM-gruppespillet var over, og alle de 16 lagresultatene kom ut. Så skynd deg å kjøpe en VM drakt 2018 for å støtte dem. De siste vinnende oddsene viser at det brasilianske laget i gruppespillet har blitt rangert først i topplasseringen, og de 16 beste i det relativt svakere landet i Mexico har en bedre sjanse til å vinne. Hvis du går inn i topp 8, vil Brasil møte vinderen mellom Belgia og Japan. Så jeg håper de kan bære deres Brasil VM drakt 2018 og vinne spillene. De..
Read More
Ajax Club lanserte offisielt sitt nye hjem billige fotballdrakter for 2018-19 årstidene. Klubbens signaturrøde og hvite trøyer er presentert i en klassisk retrostil. Det røde området introduserer detaljer som ikke kan ignoreres. Den delikate tekstur er en moderne tolkning av det klassiske nederlandske laget jersey mønsteret av Adidas '1988 European Championship. De kjente Ajax-fansen har returnert til designet av AFC Ajax drakt 2018 krage og mansjetter. I tillegg er de hvite shorts ..
Read More
Da spillet begynte på mindre enn en time, bestemte FIFA å la både Iran og Spania ha på seg sin VM drakt 2018 for å konkurrere. Iran og Spania erstattet vesken til å delta i konkurransen fordi "de kan ikke ha likheter i fargen" Irans hjemmekjole for VM er litt rød med hvit, noe som ligner Spanias røde hjem Spania VM drakt 2018. FIFA har imidlertid tvunget begge sidene til å bytte til vesker på grunn av lignende farger. Derfor ble begge parter tvunget til å erstatte det a..
Read More
Gardin av VM i Russland har blitt åpnet, og VM drakt 2018 armbånd i denne turneringen har også offisielt oppdaget. De nåværende VM-deltakende lagene vil skrive ut på ermene til de nye armbåndene som FIFA har laget for dette arrangementet. Verdensmesterskapet vedtar fortsatt en toarmet utstillingsdesign, der den rette Brasil VM drakt 2018 armen er merket med hendelseslogoen, og det grønne armbåndet med ordet "Living Football" på høyre arm er det offisielle temaet til denne verde..
Read More
Med åpningen av VM nærmere og nærmere, i tillegg til å begynne å se på analysen og spillerne i hvert lag, er alle VM drakt 2018 også i fokus for mange folks oppmerksomhet. I år, ifølge British Telegraph article World Cup 2018 kits: rangert - Alle vurderinger inkludert England, Nigeria og Tyskland. La oss ta en titt på årets jersey, hva er spesielt, eller hvilken lags jersey å samle? Nr. 1 Colombia Hjem: Den nye Colombia VM drakt 2018 er inspirert av det colombianske lagets..
Read More
I midten av mai 2018 hevdet Nigeria Football Association at Nike hadde mottatt ordrer for 3 millioner Nigerian VM drakt 2018, en utrolig figur. Ved 1. juni 2018, på dagen da jerseyen begynte å selge, ble Nikes offisielle nettsted og uavhengige forhandlere utsolgt innen få minutter. Har Nike solgt ca 3 millioner nigerianske jerseys på mindre enn en dag? Nigeria Football Association sa på deres nettside at Nike møtte i Amsterdam og Nike europeiske hovedkvarter: "Kontrakten som ble sig..
Read More
Det verdensberømte sportsmerket PUMA offisielt utgitt Arsenal Football Clubs nye, billige fotballdrakter i 2018/19 sesongen. Vifterens ønske om seier, uendelige skrik og lidenskap for lagets skål er den beste motivkraften for klubbens fremgang. Det er Arsenals puls og hjelper de fire sidene av spillet. Pulsen på Arsenals nye vesterjersey finnes i jerseyens evoKNIT-ytelse. De utsøkte designene på brystet og ermene hylder klassikerne, som gjengir den berømte WM-formasjonen oppfunnet ..
Read More
Den irske nasjonale fotballaget vil ha en VM drakt 2018 med et regnbuejersey nummer i det vennlige mot USA. Til støtte for LGBT-bevegelsen vil Irland bruke regnbuefarger i stedet for tradisjonell hvit bak jerseyen. Det irske fotballforvaltningsorganet uttalte at dette trekket viste deres støtte til LGBT-bevegelsen og er en del av UEFAs "Likebevegelse". Så hva er din mening om denne Iran VM drakt 2018? "LGBT" er det engelske akroniet for lesbiske, homofile, biseksuelle og transgende..
Read More
Etter å ha vunnet de historiske tre påfølgende mesterskapet, lanserte Real Madrid umiddelbart en minnesserie med billige fotballdrakter for å feire 13. Champions League. Den hvite mesterens kjole ble merket med et stort antall "13" på forsiden, og Adidas og Real Madras logo viste seg på brystet i blågrønn. Også trykt er "1ste gang 3 på rad" og "Kyiv". Endelig er det noen klubberes eget utstyr, for eksempel Real Madrid drakt 2017/18, skjerf og målvakt trøyer. ..
Read More
Selv om Nigeria ikke er et populært lag for å vinne VM, forhindrer dette ikke salg av Nigerias nye VM drakt 2018. Siden begynnelsen av utgivelsen har det vært mye oppmerksomhet. Den sterke gatestilen og den nigerianske fotballkulturen er perfekt kombinert. Den nigerianske nasjonalgruppen VM-jerseyen som opprinnelig ble notert 29. mai, har blitt booket mer enn 3 millioner sett før salget! Hva er spesielt med denne jerseyen? Nigeria VM drakt 2018 ble utgitt i februar i år og debute..
Read More
Som VM ble nærmet, lanserte Sky Sports en meningsmåling for å velge din favoritt VM drakt 2018. For tiden har det nigerianske lagets grønne skjorte midlertidig tatt ledelsen. 1, Nigeria (38,8k) 2. Tyskland (20.8k) 3, Australia (16,8k) 4, England (15.8k) 5, Sveits (14k) 6, Belgia (14k) 7, Frankrike (14k) 8, Brasil (13.8k) 9, Colombia (13.4k) 10, Kroatia (13k) For tiden er Nigeria VM drakt 2018 avstemning fortsatt pågår. Fans kan stemme på Sky ..
Read More
SITE MAP

Klubber 2018/19
AC Milan Drakter AFC Ajax Drakter Arsenal Drakter As Monaco Drakter AS Roma Drakter Aston Villa Drakter Athletic Bilbao Drakter Atletico Madrid Drakter Barcelona Drakter Bayer Leverkusen Drakter Bayern Munich Drakter Benfica Drakter Boca Juniors Drakter Borussia Dortmund Drakter Celtic Drakter Chelsea Drakter Chivas Drakter Corinthians Drakter Cruz Azul Drakter Crystal Palace Drakter Everton Drakter FC Porto Drakter FC Schalke 04 Drakter Fiorentina Drakter Hamburger SV Drakter Inter Milan Drakter Juventus Drakter Lazio Drakter Leicester Drakter Liverpool Drakter Los Angeles Galaxy Drakter Manchester City Drakter Manchester United Drakter New York City Drakter Newcastle United Drakter Olympique De Marseille Drakter Olympique Lyonnais Drakter Paris Saint Germain Drakter Real Betis Drakter Real Madrid Drakter River Plate Drakter SSC Napoli Drakter Stoke City Drakter Tottenham Hotspurs Drakter Valencia Drakter West Ham United Drakter Wolfsburg Drakter

VM Drakt 2018
Argentina VM Drakt Australia VM Drakt Belgia VM Drakt Brasil VM Drakt Colombia VM Drakt Costa Rica VM Drakt Danmark VM Drakt Egypt VM Drakt England VM Drakt Frankrike VM Drakt Iran VM Drakt Island VM Drakt Japan VM Drakt Kroatia VM Drakt Mexico VM Drakt Morocco VM Drakt Nigeria VM Drakt Panama VM Drakt Peru VM Drakt Polen VM Drakt Portugal VM Drakt Russland VM Drakt Saudi Arabia VM Drakt Senegal VM Drakt Serbia VM Drakt South Korea VM Drakt Spania VM Drakt Sveits VM Drakt Sverige VM Drakt Tunisia VM Drakt Tyskland VM Drakt Uruguay VM Drakt

Barn 2018/19
AC Milan Barn 2018 Arsenal Barn 2018 AS Roma Barn 2018 Atletico Madrid Barn 2018 Barcelona Barn 2018 Bayern Munich Barn 2018 Borussia Dortmund Barn 2018 Chelsea Barn 2018 Everton Barn 2018 Inter Milan Barn 2018 Juventus Barn 2018 Liverpool Barn 2018 Manchester City Barn 2018 Manchester United Barn 2018 Paris Saint Germain Barn 2018 Real Madrid Barn 2018 Tottenham Hotspurs Barn 2018 Albania Barn 2018 Argentina Barn 2018 Belgia Barn 2018 Brasil Barn 2018 Chile Barn 2018 Colombia Barn 2018 Czech Barn 2018 England Barn 2018 Frankrike Barn 2018 Irland Barn 2018 Island Barn 2018 Italia Barn 2018 Kroatia Barn 2018 Mexico Barn 2018 Nederland Barn 2018 Nord-Irland Barn 2018 Polen Barn 2018 Portugal Barn 2018 Russland Barn 2018 Spania Barn 2018 Sveits Barn 2018 Sverige Barn 2018 Tyskland Barn 2018 Uruguay Barn 2018 USA Barn 2018 Wales Barn 2018 Østerrike Barn 2018

Dame 2018/19
AC Milan Dame 2018 Arsenal Dame 2018 Barcelona Dame 2018 Bayern Munich Dame 2018 Borussia Dortmund Dame 2018 Chelsea Dame 2018 England Dame 2018 Frankrike Dame 2018 Inter Milan Dame 2018 Italia Dame 2018 Juventus Dame 2018 Liverpool Dame 2018 Manchester City Dame 2018 Manchester United Dame 2018 Mexico Dame 2018 Paris Saint Germain Dame 2018 Portugal Dame 2018 Real Madrid Dame 2018 Russland Dame 2018 Spania Dame 2018 Tyskland Dame 2018 USA Dame 2018 Nederland Dame 2018 Argentina Dame 2018 Belgia Dame 2018 Brasil Dame 2018 Colombia Dame 2018

Spillere
Messi Ronaldo Neymar Jr Muller James Rooney Suarez De Bruyne Memphis Schweinsteiger Benzema Gotze Kun Aguero Pogba Ibrahimovic Robben Sterling A.Iniesta Cavani Di Maria Ribery Oscar Ozil Kompany David Luiz Alexis Bale Coutinho Diego Costa Fabregas Gundogan Hazard Hummels Isco Kroos Lahm Lewandowski Reus Sergio Ramos Toure Yaya Vidal David Silva Thiago Silva V.Persie Kagawa

Landslags 2018
Albania 2018 Argentina 2018 Australia 2018 Belgia 2018 Brasil 2018 Cameroon 2018 Canada 2018 Chile 2018 Colombia 2018 Costa Rica 2018 Czech 2018 Danmark 2018 Ecuador 2018 Egypt 2018 England 2018 Finland 2018 Frankrike 2018 Ghana 2018 Hellas 2018 Iran 2018 Irland 2018 Island 2018 Italia 2018 Ivory Coast 2018 Japan 2018 Kroatia 2018 Mexico 2018 Morocco 2018 Nederland 2018 Nigeria 2018 Nord-Irland 2018 Norge 2018 Panama 2018 Paraguay 2018 Peru 2018 Polen 2018 Portugal 2018 Romania 2018 Russland 2018 Saudi Arabia 2018 Senegal 2018 Serbia 2018 Slovakia 2018 Slovenia 2018 South Africa 2018 South Korea 2018 Spania 2018 Sveits 2018 Sverige 2018 Tunisia 2018 Tyrkia 2018 Tyskland 2018 Ukraina 2018 Ungarn 2018 Uruguay 2018 USA 2018 Venezuela 2018 Wales 2018 Østerrike 2018